Doutreligne Crapaud II Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Adviesprijs: € 11.656,-
Huurtermijn: € 256,43 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: € 10.490,-


Hoogte:
101 cm

Breedte:
148 cm

Lengte:
148 cm

Afwerking:
Zwart Hoogglans

De kleinste onder de Doutreligne vleugelpiano’s.
Het is een instrument dat weinig plaats vereist, maar toch de toetsaanslag en de klank heeft van een vleugelpiano. Een droomoplossing voor hen die weinig plaats hebben en voor wie denkt dat een vleugelpiano onbereikbaar lijkt.

Doutreligne, de eigen creatie van Piano’s Maene, staat voor exclusiviteit en vakmanschap. Kiezen voor een Doutreligne is kiezen voor een vleugel- of buffetpiano die de beste garanties geeft voor een aangename klank, een goed aanvoelende aanslag en een perfect afgewerkt en stabiel instrument.

De zangbodem is de ziel van een piano. Deze bepaalt in hoge mate de klankkleur, klankkwaliteit , duurzaamheid en het volume. Doutreligne gebruikt, zoals de beste bouwers, massief epicea. Dit is een lichte, soepele houtsoort die door de rechte nerven heel sterk is. De minste trilling van de snaren wordt hierdoor versterkt en gekleurd. De aanslag van de vleugelpiano is in staat alle muzikale emoties weer te geven. Dit wordt bekomen door een perfect klavier en dito mechaniek. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en met grote precisie gemonteerd. Bij Doutreligne-Maene selection zorgen gespecialiseerde technici van Piano’s Maene voor een subtiele afregeling en kwaliteitscontrole. Op die manier geven we de instrumenten een unieke muzikaliteit mee die bouwt op ruim 70 jaar vakkennis. Een mooie meubelafwerking toont de ernst en zorg van de pianomaker en is synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. De keuze van de materialen, het vervaardigen van de onderdelen, het monteren en het afregelen staat bij de Doutreligne-Maene selection garant voor een onberispelijke kwaliteit en jarenlang muzikaal genot.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha