Doutreligne Master D 4 Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Adviesprijs: € 29.989,-
Huurtermijn: € 659,76 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: € 26.990,-


Hoogte:
101 cm

Breedte:
154 cm

Lengte:
187 cm

Afwerking:
Zwart Hoogglans

Met de introductie van de Master vleugelpiano's presenteren we met trots het beste wat Doutreligne vandaag te bieden heeft.

Er werd gekozen om enkel gebruik te maken van hoogwaardige kwalitatieve materialen. De zangbodem bestaat uit zeer streng geselecteerd massief sparrenhout van het Duitse kwaliteitsmerk Strunz. Gecombineerd met hamerkoppen van het topmerk Abel onstaat er op die manier een superieure klank met een ongekende zuiverheid en diepte. De Renner actiemechaniek en de pianotoetsen van het merk Kluge geven u een sublieme controle en de onbegrensde dynamische mogelijkheden waar elke pianist naar op zoek is.

Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en met grote precisie gemonteerd. Bij alle Doutreligne instrumenten zorgen gespecialiseerde technici van Piano’s Maene voor een subtiele afregeling en kwaliteitscontrole. Op die manier geven we de instrumenten een unieke muzikaliteit mee die bouwt op ruim 70 jaar vakkennis. Een mooie meubelafwerking toont de ernst en zorg van de pianomaker en is synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid.

De Master D4 is een unieke en handgemaakte piano waarbij muzikaliteit en kwalitatieve productie hand in hand gaan.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha