Doutreligne Prelude II Zwart hoogglans/Zilver

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans/Zilver
Adviesprijs: € 5.544,-
Huurtermijn: € 121,97 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: € 4.990,-


Hoogte:
118 cm

Breedte:
151 cm

Diepte:
52 cm

Gewicht:
252 kg

Afwerking:
Zwart Hoogglans

De Doutreligne Prelude is een hoogwaardige buffetpiano voor de prijs van een starterspiano.
De expertise van Piano’s Maene resulteert in een piano met een Europese sound. De piano is voorzien van een Duitse zangbodem (“Strunz”) en hamerkoppen (“Abel”) en is 118 cm hoog.
Bovendien zorgde Piano’s Maene voor een tijdloos, hedendaags ontwerp, dat in elk interieur past: strakke vormgeving, pedalen en scharnieren in zilverkleur, bovendeksel uit één stuk en afwerking in hoogwaardig hoogglans zwart.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha