Feurich 115 Premiere Zwart hoogglans/Chrome

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans/Chrome
Adviesprijs: 5.490,-
Huurtermijn: 120,78 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 5.160,-


De meest compacte staande piano in de FEURICH-serie piano's - met een elegant Bauhaus-ontwerp is dit instrument perfect voor het moderne stadsleven, waar ruimte schaars is. Dankzij enkele creatieve piano-ontwerpkenmerken slaagt de FEURICH 115 – Premiere erin om een meer dan levensgroot geluid uit een instrument van deze omvang te halen.

  • ontworpen door de gerenommeerde Duitse pianobouwer Rolf Ibach
  • Extreem uitgebalanceerde klank voor een klein instrument
  • uniek FEURICH-actieontwerp - geen plastic componenten
  • stijlvol Bauhaus-design
  • Studie-pedaal voor stille speelmodus - perfect voor gevoelige buren!

Het Model 115 – Premiere heeft een rigoureus proces van verbetering en herontwikkeling ondergaan om te resulteren in het kwaliteitsinstrument dat we vandaag hebben. Het model 115 – Premiere is verkrijgbaar in zwart of wit, met messing of chrome interieurinrichting, en kan eenvoudig worden uitgerust met het optionele FEURICH-geluiddempersysteem.

 


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Feurich 115 Zwart hoogglans/Chrome

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha