Feurich 162 Dynamic I zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Adviesprijs: 13.900,-
Huurtermijn: 305,80 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 13.065,-


Het model  162 – Dynamic I is een van de weinige voorbeelden die vandaag de dag beschikbaar zijn van een kleine en stevig gebouwde vleugel die een kwalitatief en compleet bastoonbereik kan leveren. De introductie van roestvrij Paulello snaardraad is een innovatie die ook de klank en levensduur van de piano verbetert. Een instrument met een uitzonderlijk dynamisch bereik en helderheid voor zijn formaat, de 162 – Dynamic I is perfect voor de begeleider of repetitor, en is ook perfect geschikt voor kleine huizen of appartementen.

  • Slechts 162 cm lang - perfect voor kleine ruimtes
  • Grote bas voor een kleine vleugel
  • Zuivere en zuivere klank over het hele bereik
  • Klimaatbestendig meervoudig gelamineerd pinblock
  • roestvrije Paulello snaardraad
  • nieuw FEURICH pianomechaniek voor een snelle en nauwkeurige aanslag

De 162 – Dynamic I is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan eenvoudig worden uitgerust met het optionele FEURICH-geluiddempersysteem.

 


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Feurich 162 zwart hoogglans

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha