Feurich 179 Dynamic II zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Adviesprijs: 16.900,-
Huurtermijn: 371,80 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 15.885,-


Het model 179 is een krachtige, goed uitgebalanceerde vleugel, met een karakteristiek warme en royale FEURICH-toon. De piano heeft een groter klankbodemoppervlak, wat helpt bij het creëren van dat grote geluid en de aanwezige bas. De snaren verbeteren de klank en verlengen de levensduur van het instrument, en het opnieuw ontworpen frame maakt dit instrument nog superieur aan zijn voorganger, het Model 178, winnaar van de prestigieuze Diapason-prijs voor de beste piano onder de 30.000 euro.

  • Uitgebreid klankbodemoppervlak
  • Uitzonderlijk grote en consistente klank
  • nieuw FEURICH-mechaniek voor snel en nauwkeurig gevoel
  • Klimaatbestendig meervoudig gelamineerd pinblock
  • Paulello roestvrije snaardraad
  • geïntegreerde anti-verblindingslamp (alleen op zwart-witte modellen)

De 179 – Dynamic II biedt een uitstekende klankprestatie voor een middelgrote vleugel en heeft zich bewezen in vele conservatoria en kleine concertzalen over de hele wereld.

De 179 – Dynamic II is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan eenvoudig worden uitgerust met het optionele FEURICH-dempersysteem.

 

 


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Feurich 179 zwart hoogglans

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha