Kawai CA 49 Rosewood

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Rosewood
Modeljaar: 2020
Adviesprijs: € 2.339,-
Prijs: € 2.129,-
Kawai klanken in de CA49
Deze Kawai digitale piano bevat prachtige vleugelklanken van twee geprezen concertvleugels: het speciale geluid van  de Kawai EX en de Shigery Kawai SK-EX, die wereldwijde geroemd wordt vanwege zijn tonale helderheid, De samples van deze twee vleugels zijn gedetailleerd vastgelegd. U kunt zich volledig uiten met het groot dynamische bereik van deze vleugelsamples!
Daarnaast heeft de CA49 digitale piano 19 additionele klanken van verschillende instrumenten, zoals een orgel, gitaar, en strijkers.

Controle met de Virtual Technician
De Virtual Technician is een functie in deze Kawai digitale piano die u controle geeft over de pianoklanken. Denk hierbij aan het bijstellen van de invloed die de resonantie, de snaren, de hamers en de pedalen hebben op uw muziek!

Lesfunctie
De Kawai CA49 digitale piano heeft een geïntegreerde lesfunctie waarmee u op eigen tempo titels kunt oefenen en opnemen. Ook de Alfred Piano-cursus is inbegrepen. En speciaal voor onderwijs door een pianoleraar is er een modus die het toetsenbord verdeelt en waarbij docent en student in hetzelfde octaaf spelen.
Optimalisatie van akoestische touch
De CA49 is een op en top digitale piano, mét aspecten die we van een akoestische piano zo ontzettend waarderen. Zo zijn alle 88 toetsen zijn gemaakt van lange houten delen. De witte toetsen hebben een Ivory Touch oppervlakte voor optimale controle. Het klavier heeft gewogen hamers, contragewichten in de bas en drukpuntsimulatie en een drievoudig sensorsysteem. Al deze eigenschappen samen resulteren in een prettige aanslag, optimale repetitie en spelcontrole.

Optimalisatie van akoestisch geluid
Daarnaast heeft deze CA49 digitale piano de speciale Spatial Headphone Sound (SHS). Hiermee krijgen de klanken van de akoestische piano via de hoofdtelefoon een mooie, ruimtelijke diepte. Dit is ook voor lange pianosessies erg prettig!
Bovendien zorgt het Premium Audio Technology geluidssysteem voor een nog duidelijker en krachtiger geluid. Het komt de dynamiek en puurheid van het geluid absoluut ten goede!

Als finishing touch heeft de Kawai CA49 digitale piano een led-display waarmee u gemakkelijk navigeert, een buigbare lessenaar die u ook helemaal plat kunt leggen en een pedalenset die gelijk gemaakt is aan die van de concertvleugel Shigeru Kawai SK-EX.

Klavier
Grand Feel Compact

Toetsenmateriaal
hout

Toetsenoppervlak
Ivory Touch

Drukpunt simulatie
ja

Aantal sensors
3

Aanslagdynamiekcurven
Light, Normal, Heavy, Off

Toetsenklep
Ja, verzinkbaar

Klankopwekking

Klanksysteem
Progressive Harmonic Imaging™, 88 toetsen sampling

Klanken
19, vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX

Polyfonie
max. 192-stemmig

Virtual Technician
Smart modus: 10 voorinstellingen, Uitgebreide modus (instelbaar via de iPad-App): Touch Curve, Voicing, Damper Resonance, Damper Noise, String Resonance, Key-off Effect, Fall-back Noise, Hammer Delay, Topboard, Decay Time, Minimum Touch, Stretch Tuning, Temperament, Temperament Key, Key Volume, Half-Pedal Adjust, Soft Pedal Depth

Keyboard modi
Dual modus (volumebalans instelbaar), Vierhandig modus

Galm
Room, Lounge, Small Hall, Live Hall, Concert Hall, Cathedral

Effecten
Ja, vast ingesteld

Muziek/Opname

Metronoom/ Maatsoorten
7 maatsoorten (tempo en volume instelbaar)

Recorder
3 songs, max. 10.000 noten

Lesson functie
Burgmüller 25 (25 Etudes Faciles, Opus 100); Czerny 30 (Etudes de Mécanisme, Opus 849); Beyer (Vorschule im Klavierspiel, Opus 101); Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1A; Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1B

Concert Magic songs
40

Demo songs
19

Features

Display
OLED-display (128 x 128 pixel)

Bluetooth
Bluetooth (Ver. 4.1; GATT compatibel), conform met de Bluetooth Low Energy MIDI specificatie

USB functies
USB-to-Host

Verdere features
Tone Control, Low Volume Balance, Tuning, Transpose, Touch, Spatial Headphone Sound, Phones Type, Transmit Program Change Number, MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral Mode, Startup Settings, Auto Display Off, Auto Power Off, Bluetooth MIDI

Soundsysteem

Soundsysteem
13 cm x 2, 5 cm x 2

Vermogen
2 x 20W

Opnamevermogen
12W

Constructie
Pedalen
Grand Feel systeem met demper (half pedaal), Sostenuto en Piano

Lessenaar
ja, verstelbar

Aansluitingen
koptelefoon x 2 (Mini-stereo-jackplug en 6,3mm stereo-jackplug), USB-to-host, MIDI In/Out

Afmetingen
Hoogte in cm
91,5
Breedte in cm
136
Diepte in cm
46
Gewicht in kg
58

Kleur
Uitvoering
Premium zwart gesatineerd, Premium rozenhout, Premium wit gesatineerdU kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha