Kawai CN 17 Wit mat

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Wit mat
Adviesprijs: € 1.117,-
Prijs: € 995,-De CN 17 van Kawai mag dan wel een compact instapmodel zijn, maar beschikt wel degelijk over vele kenmerken van de Premium modellen van Kawai. Met 88 gewogen toetsen zorgt het RHC II klavier van deze digitale piano voor een authentiek speelgevoel. Een ideaal instrument voor de beginnende pianist die ook in de avonduren met een gering volume of met een koptelefoon muziek wil maken.

Opvolger van de populaire CN14

Met een vernieuwd klavier, verbeterde geluiden en een flinke uitbreiding in de mogelijkheden overstijgt de CN17 absoluut zijn voorganger, de Kawai CN14. Onder andere is de Virtual Technician enorm uitgebreid zodat u nog meer aanpassingen naar smaak kunt maken aan het geluid van uw CN17. Ook de mogelijkheid tot een bluetooth verbinding is nieuw en geeft u nóg meer opties!

Vernieuwde realistische aanslag en klank

Kawai’s CN17 maakt gebruik van de vooruitstrevende Harmonic Imaging klanktechnologie die u de mogelijkheid geeft om het speelgevoel van een vleugel te ervaren. Elke toets van de beroemde Kawai concertvleugels is namelijk apart opgenomen en geanalyseerd waardoor de CN-17 de klank zeer natuurgetrouw en met bijzonder veel dynamiek reproduceert. Naast een prachtige klank beschikt de CN 17 ook over het vernieuwde Responsive Hammer Compact II klavier. Dit klavier heeft 88 gewogen toetsen (de bas toetsen hebben een zwaardere aanslag dan de hogere toetsen) en voelt aan als een vleugel. Het RHC II klavier bevat 3 sensoren om jouw aanslag zo nauwkeurig mogelijk over te zetten in een realistisch geluid.

Extra functies

Bluetooth, MIDI, lesfunctie, Dual Modus, een recorder, een metronoom en Hall Effect zijn nog maar een paar van de extra functies die de Kawai CN 17 heeft. Zo heeft de CN17 ook een tal aan extra klanken naast de akoestische piano en vleugel zoals e. piano, orgel en strings. Ook heeft u beschikking tot de Virtual Technician waarmee u allerlei parameters aan de pianoklank kunt aanpassen zoals onder andere resonantie, temperament en de vervaltijd van de klank.
Aantal toetsen
88

Klavier
Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig

Pedalen
3

Afsluitbaar
ja

Soort display
geen

Touchscreen
nee

Ingebouwde speakers
ja

Vermogen
2 x 20W

Toongenerator
Harmonic Imaging™, 88-toetsen sampling

Polyfonie
192

Aantal klanken
15

Klanken omschrijving
Concert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Modern Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ


Gewicht
± 39,00 (kilogram)

Verpakt gewicht
± 41,00 (kilogram)

Afmetingen
136,0 x 40,5 x 85,5 (cm)

Meegeleverde accessoires
handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoe


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha