Kawai ES 520 Zwart mat

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart mat
Adviesprijs: 1.319,-
Prijs: 979,-


 

De „kleine broer“ van de ES920 overtuigt door dezelfde basisconfiguratie en een nog geringer gewicht. Met slechts 14,4 kg is de ES520 extreem gemakkelijk te transporteren. Aan hoogwaardige uitrusting en features wordt echter niet gespaard. RH-C klavier, PHI klankopwekking, Rhythm Section en Bluetooth Audio/MIDI zijn aan boord evenals de mogelijkheid tot optionele GFP-3 pedaalaansluiting. De ES520 gebruikt hetzelfde uitstekende luidsprekersysteem als de ES920 en nodigt u via functioneel Bluetooth Audio uit om uw muziek playlists in de beste kwaliteit te genieten.

 

Klavier

Responsive Hammer II Compact

Houten klavier

Nee

Toetsenbeleg

Kunststof

Let off

Nee

Speakers

2 x 20 Watt

Voices

34

Polyfonie

192

Display

OLED

Bluetooth Audio

Ja

Bluetooth MIDI

Ja

Line out

Ja

Line in

Ja

USB to host

Ja

USB to device

Ja

MIDI in/out

Ja

App

Piano Remote app

Pedalen

1

 

 

Hoogte

14,5 cm

Breedte

1.34 cm

Diepte

 37,5 cm

Gewicht

 14,5   kg

 

 

 

 


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha