Kawai KDP 120 Rosewood

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Rosewood
Modeljaar: 2021
Adviesprijs: 1.199,-
Prijs: 1.095,-


De opvolger van de CN 17 Deze nieuwe Kawai KDP120 digitale piano heeft een verbeterd dempingsmateriaal, een nieuwe “Low Balance Volume”-functie. Hierbij wordt het geluid intelligent aangepast bij lage volumes en zo zorgt voor een uitgebalanceerde klank.

De KDP120 beschikt over Bluetooth MIDI en ondersteunt de nieuwste Kawai Apps: PianoRemote en PiaBookPlayer voor iOS en Android.

Naast een prachtige klank beschikt deze digitale piano ook over het Responsive Hammer Compact II klavier. Dit klavier heeft 88 gewogen toetsen (de bastoetsen hebben een zwaardere aanslag dan de hogere toetsen) en voelt aan als een vleugel.

Het RHC II klavier bevat 3 sensoren om uw aanslag zo nauwkeurig mogelijk over te zetten in een realistisch geluid.

Bluetooth MIDI, lesfunctie, Dual Modus, een recorder, een metronoom en Hall Effect zijn nog maar een paar van de extra functies die de Kawai KDP120 heeft. Zo heeft de digitale piano ook een tal aan extra klanken naast de akoestische piano en vleugel zoals e-piano, orgel en strings. Ook heeft u beschikking tot de Virtual Technician waarmee u allerlei parameters aan de pianoklank kunt aanpassen.

 

 

 

Klavier

Responsive Hammer II Compact

Houten klavier

Nee

Toetsenbeleg

Kunststof

Let off

Ja

Speakers

2 x 20 Watt

Voices

15

Polyfonie

192

Display

Standaard

Bluetooth Audio

Nee

Bluetooth MIDI

Ja

Line out

Nee

Line in

Nee

USB to host

Ja

USB to device

Nee

MIDI in/out

Nee

App

Piano Remote app

Pedalen

3

 

 

Hoogte

85,5 cm

Breedte

1.38 cm

Diepte

40,5 cm

Gewicht

 39   kg

 

 

 

 


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha