Kawai SK-EX zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Huurtermijn: 3.822,72 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 173.760,-


Lengte in cm 276 De firma Kawai heeft zich een groot doel gesteld: De beste vleugel van de wereld te bouwen. Veel pianisten zijn vandaag al van mening, dat dit doel door de concertvleugel EX reeds werd bereikt. Maar de Kawai technici werken in een van de rest van de fabriek volkomen losstaande werkplaats dagelijks aan het perfectioneren van de klank. De EX concert- vleugel ontstaat uitsluitend door handarbeid. Het succes geeft ons gelijjk. Eerste plaatsen en deelnames in finales bij internationale concoursen getuigen van de acceptatie van de EX concertvleugel. Het Chopin-concours in Warschau, het Rubinstein- concours in Tel Aviv, het ARD-concours in München, het Busoni-concours in Bolzano en vele andere grote piano-evenementen zijn vandaag zonder de EX vleugel nauwelijks denkbaar. Zijn heel bijzondere klank en zijn precisie zijn voor vele pianisten de beste mogelijkheid hun eigen muzikale voorstellingen te realiseren. Het concertlandschap is een nieuwe dimensie rijker geworden... de Kawai concertvleugel EX.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Kawai EX

Kawai EX

Kawai EX

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha