Yamaha B 1 zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Huurtermijn: 100,28 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 4.558,-


Een piano is zoveel meer dan een muziekinstrument. Het is een deel van uw leven, en, mits goed gekozen, gaat het een leven lang mee. Yamaha maakt al meer dan 100 jaar piano’s maar de nieuwe B serie is iets van een nieuwe start. Die honderd jaar ervaring is samengevat in Yamaha's meest betaalbare piano ooit. Er is compromisloos omgegaan met materialen en ambacht. Yamaha heeft zich simpelweg ten doel gesteld een Yamaha waardig instrument te bouwen tegen een zo láág mogelijke prijs. En dat is gelukt. De B serie is, zoals alle Yamaha piano’s, een instrument van buitengewone natuurlijke schoonheid, waarbij kunst, ambacht en techniek hand in hand gaan; een lust om ze te bespelen en te bezitten. Als voorbeeld van Yamaha’s gevestigde ontwerp principes, herschrijft de B 1 het begrip "waar voor je geld". Leverbaar in verschillende kleuren


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

B 1

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha