Yamaha GB 1 zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Adviesprijs: 14.326,-
Huurtermijn: 315,17 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 13.470,-


Nu kunt u de vleugel die u altijd al heeft willen hebben in uw bezit hebben, zelfs met beperkte ruimte en budget. Door zijn buitengewone compactheid past de GB 1K in kleine kamers, terwijl de kracht, de expressiviteit en de toon van de klassieke Yamaha vleugel gewoon intact blijft. Bovendien is deze kleine krachtpatser te verkrijgen voor een verrassend lage prijs. Verschillende kleuren leverbaar hoogte 99 cm breedte 146 cm lengte 151 cm gewicht 261 kg


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

GB 1

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha