Yamaha P 125 Zwart mat

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart mat
Adviesprijs: € 869,-
Prijs: € 739,-




Ruim tien jaar na de introductie van de Yamaha P-serie komt Yamaha met een nieuw product: de Yamaha P-125. Deze opvolger van de P-115 laat zien waarom Yamaha al jaren aan de top zit van de stagepiano’s. Met maar liefst 24 verschillende geluiden, 20 verschillende ritmes en verschillende effecten beschikt u met dit instrument over nog meer mogelijkheden.

Huiskamerpiano

Yamaha heeft met de P-125 weer een bijzonder goed instapmodel stagepiano. Het 88-toetsen-tellende instrument heeft een gewogen klavier en voelt daarmee bijna als een akoestische piano. Dit gevoel wordt versterkt door de twee 7 Watt speakers, waardoor u een ruimtevullend geluid krijgt. Wilt u dit juist niet? Voor de volledige piano-uitstraling zijn er nog een speciaal ontwikkeld onderstel (L-125) en tri-pedaal (LP-1) bij te bestellen.

Makkelijk onderweg

Ook buiten de huiskamer is de P-125 een fijn instrument. Dankzij het lichte, compacte behuizing is deze erg makkelijk mee te nemen. Ook heeft het instrument een stereo line output, waardoor deze goed is aan te sluiten op elke geluidsinstallatie. Mede dankzij de effecten Damper Resonance, Reverb, Sound Boost en de Table EQ is het geluid precies naar uw wens aan te passen, waardoor deze live perfect uitkomt.




Gewicht
± 11,80 (kilogram)

Afmetingen
132,6 x 29,5 x 16,6 (cm)

Meegeleverde accessoires
handleiding, lessenaar, adapter, eenvoudig sustainpedaal

Aantal toetsen
88

Klavier
Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig

Pedalen
1

Afsluitbaar
nee

Soort display
geen

Touchscreen
nee

Ingebouwde speakers
ja

Vermogen
2 x 7W

Toongenerator
Pure CF Sound Engine (Improved)

Polyfonie
192

Aantal klanken
24

Aantal stijlen
20

Stijlen omschrijving
Pops&Rock (8x), Jazz (4x), Latin (4x), Kids&Holiday (4x)


Effecten
(Reverb (4 types), IAC, Damper Resonance, Sound Boos


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.



Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha