Yamaha YDP 145 Rosewood

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Rosewood
Adviesprijs: € 1.201,-
Prijs: € 949,-
CFX concertvleugel in uw YDP-145
Voor de piano’s in de Arius-serie heeft Yamaha haar vlaggenschip, de CFX concertvleugel van 275 cm, gesampled met de allerbeste technieken. De CFX klinkt ook op de YDP 145 prachtig vol met een diepe bas en sprankelende hoge tonen. Naast de CFX heeft de YDP145 nog 9 sounds om mee te variëren en 3 effecten (reverb, damper resonance en string resonance) om details aan uw geluid toe te voegen. Ook heeft de piano een Duo Modus, een metronoom, een recorder en kunt u de geluiden combineren voor een gelaagd effect met bijvoorbeeld piano en strings.

Graded Hammer Standard klavier
Deze digitale piano van Yamaha is uitgerust met het GHS klavier om u een zo authentiek mogelijke piano-ervaring te bieden. Het 88 toetsen tellende klavier heeft net als een akoestische piano een zwaardere aanslag in de lagere noten en een lichtere aanslag bij de hogere tonen. Deze eigenschap geeft u het gevoel op een akoestische piano te spelen en is essentieel als u een beginnende of lerende pianist bent.

Smart Pianist app
U kunt de Yamaha YDP145 digitale piano verbinden met een tablet of telefoon om gebruik te maken van de Smart Pianist app van Yamaha. Met de app kunt u onder andere de piano bedienen; andere geluiden kiezen, de metronoom gebruiken en opnames maken. Daarnaast kunt u uw favoriete muziek in de app zetten waarna de app hier de akkoordenprogressies van detecteert zodat u al uw lievelingsnummers kunt spelen. Daarnaast kunt u MIDI-files van songs in de app laden om de voordelen van digitale bladmuziek te ontdekken, zo scrollt de app bijvoorbeeld met u mee!

Polyfonie                  192
Opslag                   Intern
Aansluitingen           2x Hoofdtelefoon, USB to Host
USB-audio           nee
Opnamefunctie   MIDI
Effecten                   Reverb (4 (types), IAC, Stereophonic Optimizer, Damper Resonance
Aantal klanken   10
Aantal toetsen   88
Toongenerator   Yamaha CFX
Vermogen           2 x 8W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen           nee
Soort display           geen
Afsluitbaar           ja
Pedalen                   3
Klavier                   Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig

Gewicht                   38,0 kg
Diepte                   42,2 cm
Breedte                   135,7 cm
Hoogte                   81,5 cm


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha