Yamaha YDP 165 Wit mat

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Wit mat
Adviesprijs: 1.558,-
Prijs: 1.349,-


CFX concertvleugel in uw YDP-165 Voor de piano’s in de Arius-serie heeft Yamaha haar vlaggenschip, de CFX concertvleugel van 275 cm, gesampled met de allerbeste technieken. De CFX klinkt ook op de YDP 165 prachtig met een diepe bas en sprankelende hoge tonen. Het geluid van de piano klinkt vol dankzij de ingebouwde speakers. Naast de CFX heeft de YDP165 nog 9 sounds om mee te variëren en 3 effecten (reverb, damper resonance en string resonance) om details aan uw geluid toe te voegen. De geluiden van de piano kunt combineren, zodat u een gelaagd effect kunt creëren met bijvoorbeeld piano en strings. Ook heeft de piano een metronoom aan boord en kunt u samen spelen op de piano dankzij de Duo Modus. Graded Hammer 3 klavier Deze digitale piano van Yamaha is uitgerust met het GH3 klavier om u een zo origineel mogelijke piano-ervaring te bieden. Het 88 toetsen tellende klavier heeft net als een akoestische piano een zwaardere aanslag in de lagere noten en een lichtere aanslag bij de hogere tonen. Deze eigenschap geeft u het gevoel op een akoestische piano te spelen en is essentieel als u een beginnende of lerende pianist bent. Het klavier is daarnaast ook uitgerust met synthetische ivoren en ebbenhouten beleg voor een authentiek gevoel. Smart Pianist app U kunt de Yamaha YDP165 digitale piano verbinden met een tablet of telefoon om gebruik te maken van de Smart Pianist app van Yamaha. Met de app kunt u onder andere de piano bedienen; andere geluiden kiezen, de metronoom gebruiken en opnames maken. Daarnaast kunt u uw favoriete muziek in de app zetten waarna de app hier de akkoordenprogressies van detecteert zodat u al uw lievelingsnummers kunt spelen. Daarnaast kunt u MIDI-files van songs in de app laden om de voordelen van digitale bladmuziek te ontdekken, zo scrollt de app bijvoorbeeld met u mee!

Polyfonie 192 Opslag Intern Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, USB to Host USB-audio nee Opnamefunctie MIDI Effecten Reverb (4 (types), IAC, Stereophonic Optimizer, Damper Resonance Aantal klanken 10 Aantal toetsen 88 Toongenerator Yamaha CFX Vermogen 2 x 20W Ingebouwde speakers ja Touchscreen nee Soort display geen Afsluitbaar ja Pedalen 3 Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig Gewicht 42,0 kg Diepte 42,2 cm Breedte 135,7 cm Hoogte 84,9 cm


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha