Yamaha YDP S 34 White Ash

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: White Ash
Adviesprijs: € 1.099,-
Prijs: € 892,-Een mooie toevoeging aan de bekende Arius serie van Yamaha is de YDP-S34 digitale piano. De YDPS34 heeft een slank en compact design en is perfect voor de startende pianist of wanneer u niet zoveel ruimte heeft voor uw piano. Yamaha heeft al zijn expertise op gebied van akoestische piano’s in deze digitale piano gestopt voor een zo authentiek mogelijke akoestische ervaring met het GHS klavier, prachtige concertvleugel samples en een polyfonie van 192 tonen.

Krachtige geluiden

De YDP-S34 bevat samples van een van de beste concertvleugels van deze tijd: Yamaha’s vlaggenschip, de CFX Concert Grand Piano. Deze vleugel heeft de samples geleverd voor de YDP-S34 zodat u uw woonkamer kunt omtoveren in een concertzaal. En het geluid klinkt nog mooier dankzij Key-Off samples en String Resonance. Key-Off samples reproduceren waarheidsgetrouw de verandering in het geluid die een akoestische piano maakt wanneer u uw vinders van de toetsen haalt. Speelt u dus staccato of legato, dan zit er een subtiel verschil in de klank. String Resonance verbetert de ervaring nog meer door het resoneren (meetrillen) van de niet-aangeslagen snaren na te bootsen net als bij een echte akoestische piano.

Authentieke akoestisch gevoel

Het Graded Hammer Standard (GHS) klavier van de Yamaha YDP-S34 geeft een zwaardere aanslag in de bastonen en een lichtere aanslag in de hoge tonen, gelijk aan een akoestische piano. Het vernieuwde design van de speakers zorgt er ook nog eens voor dat het geluid van lage tot hoge tonen altijd zeer krachtig is voor een betere ervaring van het geluid. 

Een nieuwe hoofdtelefoon ervaring

Met de Stereophonic Optimizer kun je de YDP-S34 bespelen met hoofdtelefoon zonder dat u daarmee op de geluidskwaliteit of de ervaring hoeft in te leveren. Het geluid van de piano wordt namelijk zo gevormd dat het lijkt alsof u gewoon achter de piano zit te spelen en geen hoofdtelefoon op hebt.
Gewicht
± 35,90 (kilogram)

Verpakt gewicht
± 48,20 (kilogram)

Afmetingen
135,3 x 29,6 x 79,2 (cm)

Meegeleverde accessoires
adapter, handleiding, 50 Greats for the Piano' (muziekboek), Quick Operation Guide (beknopte handleiding), gebruikersregistratie van mijn Yamaha-product


Aantal toetsen
88

Klavier
Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig

Pedalen
3

Afsluitbaar
ja

Soort display
geen

Touchscreen
nee

Ingebouwde speakers
ja

Vermogen
2 x 8W

Toongenerator
Pure CFX Sound Engine

Polyfonie
192

Aantal klanken
10

Aantal stijlen
0

Effecten
New Reverb en New Damper Resonanc


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Schimmel
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha