Feurich 122 Universal Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Adviesprijs: 6.600,-
Huurtermijn: 145,20 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 6.200,-


De FEURICH 122 – Universal is de meest succesvolle piano in de FEURICH-reeks en won twee keer de gouden medaille voor de "beste staander op de markt" in een blinddoektest van het invloedrijke Franse tijdschrift Diapason. Zijn populariteit is te danken aan zijn robuuste en duurzame constructie, in combinatie met een uitzonderlijke diepe klank voor een instrument van dit formaat. Het nieuwe FEURICH-muchaniek maakt een delicaat pianissimo mogelijk tot aan de meest indrukwekkende fortissimo's.

  • Ongelooflijke klank over het hele bereik
  • Geliefde en best verkopende staande piano in huizen en scholen over de hele wereld
  • Duurzame en robuuste constructie
  • Sparrenhouten zangbodem van de hoogste kwaliteit met een extra speciale laminering voor een geweldig geluid en klimatologische stabiliteit
  • FEURICH ontworpen mechaniek en toetsenbord – geen plastic onderdelen
  • kwaliteit Australisch wolvilt 
  • Uitzonderlijk dynamisch bereik
  • Studie-pedaal voor stille speelmodus - perfect voor gevoelige buren!

De 122 – Universal is gedurende meer dan een decennium voortdurend verbeterd en herontwikkeld, op basis van feedback van onze vele partners wereldwijd. Zoals alle FEURICH-staande piano's is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan hij eenvoudig worden uitgerust met het optionele FEURICH-geluiddempersysteem.

 

 


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Feurich 122 Universal Zwart hoogglans

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha