Kawai ES 120 zwart mat

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart mat
Adviesprijs: 859,-
Prijs: 679,-


Een excellente instap in de Portable Piano modellen van Kawai. De ondertussen 90 jaar oude pianobouwtraditie van Kawai weerspiegelt zich niet alleen in de bouw van eersteklas akoestische piano´s, maar bijvoorbeeld ook in de ontwikkeling van het klaviermechaniek van onze digitale piano´s. Realistische aanslag Het nieuwe Responsive Hammer Compact klavier in de ES120 werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. De constructie van het klavier zonder veren adapteert het speelgevoel door beweeglijke hamers op natuurlijke wijze. Met 88 toetsen met genuanceerde gewichten maakt het klavier van de ES110 een zeer authentiek speelgevoel mogelijk en is daarom ideaal voor beginners die op zoek naar een instapmodel zijn of ook als tweede voor de ervaren pianist die na zijn werk thuis of onderweg nog wat wil oefenen of musiceren. Iedere noot met eigen karakter Laat u inspireren door de pianoklank met 88 toetsen-sampling, de uitgebreidere resonantie-effecten en de door Kawai ontwikkelde Harmonic Imaging klanktechnologie, onafhankelijk van uw pianistische vaardigheden. Galm, geluiden & resonanties Dankzij de geïntegreerde galmeffecten is het mogelijk om verschillende akoestische omgevingen te simuleren. Bovendien laten zich ook intonatie, demperresonantie en andere akoestische eigenschappen instellen. Het resultaat is een levendige, imponerende en authentieke pianoklank. Inspirerende mogelijkheden Naast het authentieke speelgevoel en de hoogwaardige vleugelklanken biedt de ES120 u een groot aantal nuttige functies. De geïntegreerde Lesson functie, de instelbare metronoom en ook de Song recorder zijn handige uitrustingskenmerken voor de pianist die hogerop wil. Dankzij de extra klanken, de speelmodi Dual en Split en de 100 ritmes kan de speler zijn creativiteit de vrije loop laten. Line Out aansluitingen Met een gewicht van slechts 12 kg is de ES120 ideaal voor musici die op zoek zijn naar een draagbare digitale piano met een authentiek speelgevoel en een kwalitatief hoogwaardige klankopwekking. De Line Out aansluitingen maken een directe verbinding met een mengpaneel of een versterkerinstallatie mogelijk, terwijl men de ingebouwde luidsprekers als monitor kan gebruiken of desgewenst kan uitschakelen. Bluetooth MIDI Naast de MIDI IN/OUT aansluitingen is de ES120 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw ES110 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten. Optioneel: standaard & drievoudig pedaal Met de passende standaard HML-1 en het drievoudige pedaal F-350 verandert u de ES120 in een compacte staande piano.

 

Klavier

Responsive Hammer Compact

Houten klavier

Nee

Toetsenbeleg

Kunststof

Let off

Nee

Speakers

2 x 10 Watt

Voices

25

Polyfonie

192

Display

Standaard

Bluetooth Audio

Ja

Bluetooth MIDI

Ja

Line out

Ja

Line in

Nee

USB to host

Ja

USB to device

Nee

MIDI in/out

Ja

App

Piano Remote app

Pedalen

1

 

 

Hoogte

      15 cm

Breedte

1.30,5 cm

Diepte

      28 cm

Gewicht

 12,5   kg

 

 

 

 


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

ES 110 zwart

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha