Sauter Competence 130 Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Adviesprijs: 29.050,-
Huurtermijn: 639,10 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 26.145,-


Het model Competence 130 is klassiek vormgegeven met afgeronde hoeken, relatief dikke panelen en een console. Verder is er aan de linkerkant van het Klavier een door Sauter gepatenteerde klep-rem aangebracht die voorkomt dat de klep hard dicht kan vallen. De uitzonderlijke dynamische klankeigenschappen van Sauter geven hier dan nog een eigen dimensie aan, en het gepatenteerde "dubbel R” repetitiesysteem laat ook het mechaniek voor velen niet onder doen aan dat van een vleugel uit de middenklasse.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

130 Competence

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha