Sauter Cosmo 116 Zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: Zwart hoogglans
Adviesprijs: 18.520,-
Huurtermijn: 407,44 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 16.670,-


Met een grotere zangbodem oppervlakte en lager geplaatste bas kam, waardoor dus ook de klinkende lengte van de bassnaren groter en langer is. Het model Cosmo 116 is "modern klassiek” vorm gegeven, door de klassieke piano ietwat strakker te omlijnen. Kenmerkend detail voor de Cosmo 116 is de profiellijst bovenaan het bovenraam en onderaan het onder raam, en de afgeschuinde hoeken en randen aan het boven deksel. Al met al een schitterend model, zowel in zwart hoogglans als diverse houtkleuren leverbaar.


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

Sauter Cosmo 116 Zwart hoogglans

Sauter Cosmo 116 noten gesatineerd

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha