Yamaha GC 1 zwart hoogglans

Neem contact met ons op over dit artikel


Uitvoering: zwart hoogglans
Adviesprijs: 23.551,-
Huurtermijn: 518,12 per maand (uitleg: Huur met recht van koop)
Prijs: 22.140,-


De prachtige nieuwe GC 1M combineert de kwaliteit en het rijke tonale karakter van de C 1M vleugel met kostenbesparende voordelen in materialen en productie. Hiermee creëert Yamaha een instrument dat zowel bijzonder expressief is als ook zeer betaalbaar. Ook verkrijgbaar in Silent uitvoering en als Disklavier Leverbaar in verschillende kleuren hoogte 99 cm breedte 146 cm lengte 161 cm gewicht 285 kg


U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte piano's, vleugels en digitale piano's van alle bekende merken. Van elk instrument kennen wij de specifieke eigenschappen. In ons inkoopbeleid doen wij geen enkele concessie. Alleen piano's en vleugels waar wij zelf voor honderd procent achterstaan, komen in onze collectie. Ook in de lagere prijsklasse bieden wij u een ruime keuze. Wel kunt u er dan verzekerd van zijn dat wij u, binnen die prijsklasse, het beste aanbod doen. Wij adviseren u graag maar uiteindelijk bepaalt u zelf met welk instrument u het liefst een duo gaat vormen.

Alle Kawai, Yamaha, Petrof, Feurich, Schimmel, Sauter en Grotrian Steinweg piano's en vleugels zijn ook leverbaar in de 'silent' uitvoeringen.

Ook de Disklavier piano's en vleugels van Yamaha zijn door ons leverbaar.Terug


Deel het met uw vrienden!


Foto's

GC 1

Onze merken

Boston
Doutreligne
Essex
Feurich
Grotrian Steinwweg
Kawai
Petrof
Piano Live Saver System
Roland
Sauter
Shigeru Kawai
Steinway & Sons
Wilhelm Steinberg
Yamaha